Громадський діяч Андрій Пальчевський у День конституції змусив українців задуматись, куди документ, написаний 30 років тому привів Україну за третину століття.

"Це не вітання, це привід подумати, куди документ, написаний 30 років тому - третина століття, привів нашу країну, перетворивши її з найперспективнішої, на найвідсталішу у Європі. З найбільшими соціальними, лінгвістичними, релігійними проблемами. При чому тут Конституція спитаєте Ви?! А при тому! Американську Конституцію за майже 300 років поміняли 27 разів", - каже Пальчевський.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

У нас, за словами автора, ситуація абсолютна інша і жоден президент не зацікавлений змінити Конституцію.

"Кожен президент намагається стати султаном. І всім вдається - від двічі судимого втікача до того, хто організував нам олігархічну систему і до сьогоднішнього - всі стають орлами, які парять над полем бою під назвою Україна", - додає Пальчевський.

За його словами, Україна щороку біднішає. І у зв’язку з коронавірусом, українцям "забили голови" і у МОЗ вже заявили, що згодом лікарні будуть забиті хворими. А ще недавно президент говорив, що ми - майстри спорту з боротьби з коронавірусом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, повинні залишатися людьми - Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пожартував над Зеленським через маски.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про головний недолік Зеленського.