17 травня у сім'ї екс-нардепа Олега Ляшка народилася друга дитина - дружина подарувала йому сина. Молодий батько тепер зайнятий не стільки політикою, скільки пелюшками та сорочечками. Але не забуває Ляшко і про соцмережі. Так, нещодавно радикал, який звик трясти вилами, опублікував відео, де трясе пакетами з дитячими памперсами, та ще й вилаяв діючу владу.

Ляшко зауважив, що на те, щоб підняти дитину, потрібні великі гроші. А влада українським батькам нічого не забезпечує, на думку політика.

Сидять там, паразити, розповідають, що в бідних сім'ях ростуть неповноцінні діти. А ви дайте памперси, дайте пелюшки, і їжу. І дітки будуть добре рости, і розум буде. А то вибрали дураків, тепер мучимся Олег Ляшко
.

Відео Ляшко опублікував на сервісі TikTok і продублював в свій Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях багато користувачів погодилися з новоспеченим батьком. Так, ростити дитину - справа дійсно витратна. Тому "крик душі" радикала знайшов відгук у серцях багатьох батьків.

Олег Ляшко, фото: facebook.com/O.Liashko
Олег Ляшко, фото: facebook.com/O.Liashko

Але шанувальники помітили ще ось що - Олег Ляшко виглядає хоч і втомленим, але посвіжілим і щасливим, так що батьківство йде йому на користь.В коментарях хвалять і відмінну фізичну форму екс-нардепа, який стежить за собою, а не погладшав і обрюзг, як більшість чиновників і депутатів.

Нагадаємо, Тимошенко в білосніжному вбранні засікли поруч із Ляшком.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталося непередбачене.

Також Знай. ua писав, як розвивалися відносини "зозулі" Тимошенко і "чіхуахуа" Ляшко.