Президент України Володимир Зеленський має декілька звичок - полюбляє випити вина, має слабкість до кави, однак зміг позбутися шкідливих звичок. Про це пише Styler.

Був період, коли Володимир Зеленський викурював по дві пачки сигарет за день і пив багато кави. Частенько вибігав на перекур навіть під час зйомок.

Судячи по запитах в Google, багатьох українців у мережі цікавлять шкідливі звички президента України. Зокрема, чи курить Зеленський?

Зеленський, фото соцмережі
Зеленський, фото соцмережі

Палити Володимир Зеленський почав у 16 років. Цікаво, що до цього часу майбутній шоумен і президент активно займався спортом і 8 років в цілому вів активний спосіб життя. Але на початку 90-х Володимир вкрав у батька "Приму" - і понеслося. Разом з товаришем робив міцні цигарки, а в інституті став серйозною курцем.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Творча діяльність відіграла не останню роль. У мене психологічна залежність. Коли я щось пишу, то просто не помічаю, як проковтую ці пачки", - казав Зеленський.

Ще в березні 2013 року мама Зеленського нарікала на шкідливу звичку сина. Сам артист тоді говорив їй, що не може кинути, бо "коли думаю - я курю, мені так краще пишеться".

В кінці того ж 2013-го Зеленський поставив собі за мету - увійти в новий рік без сигарет. До цього рішення його здорово мотивувала сім'я - Зеленський пообіцяв дружині та дітям, що забуде про шкідливу звичку.

Зеленський, фото соцмережі
Зеленський, фото соцмережі

"Саші (донька президента Олександра Зеленська - ред) в школі нарозказували про шкоду куріння, і вона злякалася, що я помру. Вирішив її не засмучувати", - казав Зеленський в 2015-му.

Але до кінця кинути так і не зміг. Траплялися ситуації, хоч і вкрай рідко, коли під час зйомок і концертів було занадто висока напруга, і він не міг впоратися з емоціями. Припинення куріння Зеленський порівнював із дієтою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців в День Конституції і згадав про вирубку лісів – "Коли кожен з нас зрозуміє..."

Як повідомляв Знай. ua, українцям підвищать мінімальну зарплату - що буде із виплатами з 1 вересня.

Також Знай. ua писав, що у привітанні з Днем Конституції Зеленський переплутав грішне з праведним - мінус два регіони України.