Українцям показали, як митники проводять корпоративи на карантині. За попередніми даними, вартість виступів артистів обійшлася в $25 000. Про розкішне святкування розповів журналіст з Херсона Костянтин Риженко, прикріпивши до свого посту в Telegram-каналі відповідні фото і відео.

За його словами, митники вирішили влаштувати грандіозне святкування, яке обійшлося їм у кілька десятків тисяч доларів. Крім величезної вартості журналіста ще не влаштував і факт порушення карантинних обмежень, адже захід проводився в одному з місцевих ресторанів у розпал епідемії.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Представники митниці гуляли в одному з місцевих ресторанів "Шаде", а виступами їх тішили Настя Каменських і гурт "MOZGI".

"А чого ж так скромно? Могли б і "95 квартал" покликати, а то завтра президент приїде і з'ясується, що ви його не поважаєте", – іронізує журналіст у підпису до свого посту.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім усього іншого журналісту також стало цікаво, а чи виплатять митники штраф за подібні святкування у часи карантину.

Схоже, що представники митниці мають особливу пристрасть до мажорних святкувань. Буквально півроку тому екс-голову митної служби Максима Нефьодова помітили в елітному київському клубі Queen.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київський Голосіївський монастир вийшов з карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помічниця Володимира Зеленського заявила про масову перевірку українців.

Також "Знай.uа" писав, що вчені розробили унікальний спосіб діагностики Covid-19.