Український політик, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко розкритикував слова нардепки Галини Третьякової про "дітей низької якості", звинувативши її у знеціненні людей, вихованих в інтернатах, та й більшої частини українського народу загалом.

Відповідним записом Олег Ляшко поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ця зелена дура назвала нас, інтернатівців, "дітьми низької якості". Я - оця так звана дитина низької якості. Насправді нас таких 90% в Україні. На жаль, керують нами дебіли високої якості", - сказав головний "радикал".

Нещодавно Ляшко також поділився світлиною часів свого навчання і з ностальгією прокоментував:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"30 років тому я закінчив школу-інтернат у Борзні. У травні були збори, тому на фото я у військовій формі. Отам за моєю спиною - їдальня, де готували найсмачніший борщ і котлети. Пам'ятаю, наче вчора було. Як швидко летить час…"

Олег Ляшко, фото Instagram
Олег Ляшко, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новоспечений татусь Ляшко на радощах завів TikTok.

Як повідомляв Знай.ua, Ляшко залпом "угатив" келих червоного вина.

Також Знай.ua писав, що Ляшко привчає сина до "своєї справи" з пелюшок.