Прикра трагедія сколихнула сьогодні всю Україну. Молода дружина депутата облради у Миколаєві загинула від пострілу в голову. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі дружини депутата Миколаївської обласної ради. Розпочато розслідування за статтею "умисне вбивство".

Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області.

"Сьогодні, 29 червня, близько десятої години ранку в поліцію надійшло повідомлення від 34-річного депутата Миколаївської обласної ради про те, що його дружина з травматичної зброї заподіяла собі поранення в голову", – йдеться у пості.

вбивство у Харкові, фото: Національна поліція
вбивство у Харкові, фото: Національна поліція

33-річна жінка загинула від отриманої травми на місці інциденту. Її чоловік у момент трагедії перебував разом з нею вдома. Більше подробиць поки що правоохоронці не оголошують.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Правоохоронці встановлять всі обставини загибелі дружини депутата. Попередньо, вже розпочато розслідування.

"Наразі всі обставини і причини події з'ясовуються. Попередньо, як того вимагає процедура в таких випадках, розпочато розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ", - додали в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові копи врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. ua писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.