Український громадський діяч Андрій Пальчевський відповів на питання українців, які вони поставили йому в ефірі передачі "Годину Голованова" на телеканалі "Україна-24".

Пальчевський розповів, які кроки він зробив був в першу чергу, якщо б все ж став мером міста Києва.

"Я вам клянусь, я сплю ночами і просто ставлю себе на місце зараз мерське і мерзенне в переносному сенсі. Можна жити в місті, в якому ти 4 години їдеш з центру міста на ліву сторону? Перше, що треба робити – зібрати людей і висвітлити ті проблеми, які є болючими для киян. Транспорт, бідність, злидні. Я дізнався, що 5 років не будується муніципальне житло. А куди ми поселимо наших поліцейських, наших лікарів і медсестер, викладачів школи", - говорить він.

Пальчевський зазначив, що ще не знає, чи буде він мером.

"Потрібно зрозуміти, якою пріоритет дадуть кияни. Наприклад, вони скажуть, дорогий мер, потрібна нова лікарня чи нам необхідно муніципальне житло, або нам необхідні нові дороги. Три основних моменти. Перше, що треба зробити – вивчити громадську думку. Для цього необхідний місцевий референдум", - говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський підняв квартирне питання після вибуху в Києві.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський в День конституції змусив українців замислитися.