Президент США Дональд Трамп дав інтерв'ю своєму сину Дональду Трампу-молодшому. Цікаво, що тон розмови був дуже дружнім і чітко відрізнявся від того ставлення, яким американський президент обдаровує інших представників преси.

На ситуацію звернула увагу російська співачка Катя Лель, яка опублікувала шматок з інтерв'ю на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Зверніть увагу, друзі мої, який Трамп люблячий і м'який зі своїм сином, який бере у нього інтерв'ю!" - написала представниця естради.

До цього Трамп вже неодноразово "прославився" нападками на пресу, які виходили далеко за норми, прийняті у західних демократіях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто зазначити, що причиною публікації Каті Лель стала не стільки увага до Трампа, як до питання про докази існування інопланетян.

Саме у цьому фрагменті президент США стверджує, що має деяку інформацію про Розуеллський інцидент, якою він не може поділитися навіть з рідним сином.

"Саме з розсекречення цієї інформації [про Розуелльский інцидент] почнеться офіційне розкриття інопланетян для сплячої публіки. Тим, хто не спить і отримує інформацію з моїх відео, вже відомо набагато більше. У тому числі і про контакти Космічних Сил США з ГФС і конкретно представниками Плеяд. Нам би всім хотілося, щоб розкриття інформації відбувалося швидше, але люди самі гальмують цей процес своєю свободою волі. А саме тим, що більшість поки не готова прийняти цю інформацію і відмовитися від звичного ходу речей в цій матриці. Їм простіше жити в звичному невігластві, де інопланетні цивілізації - це маячня, а ілюзорність цієї реальності - правда. Це неминуче буде змінюватися", - стверджує співачка, цитуючи блогера-"уфолога" Влада Фрідома.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Лель на самоізоляції назвала причини знищення імунітету - після карантину переходимо у нову площину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп попередив, що скоро особисто оголосить дані розвідки щодо походження коронавірусу.

Також Знай.ua писав, що Трамп через незручні питання відкрив полювання на журналістів, десь єхидно морщиться Пєсков.