Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою точку зору щодо епідеміологічної ситуації в Україні і поширення коронавіруса в ефірі "Епіцентр" на телеканалі "NewsOne".

"Український менталітет залежить від тієї стадії, на якій перебуває країна. Я пам'ятаю часи, коли будувалися заводи і літали літаки. У нас в країні є правлячий клас і клас пригноблених. Для того, щоб правити, правлячий клас починає вкидувати те, що називається містичним мисленням", - сказав він.

Пальчевський розповів, що вважає, що карантинні обмеження можуть посилити із-за більшого поширення або другої хвилі вірусу.

"Слава богу, ми міцний народ, і переносимо не з такими великими втратами, як італійці. Або нас обманюють. Я один з тих, хто вірить, що нас обманюють", - говорить він.

При цьому Пальчевський навіть назвав ймовірні причини того, чому цифра захворюваності зростає.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Люди перестали вірити в коронавірус. Насправді все тільки починається. Я припускаю, що кількість хворих збільшиться в 5 разів десь до кінця серпня. Я думаю, що нас чекають довгі, на жаль, випробування. І все це закінчиться крахом системи. Чим далі від столиці, тим менше вірять у коронавірус. Коли з'явиться реальна статистика про хворих і тих, хто пішов від нас, ми зрозуміємо, що це було набагато гірше", - говорить він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський підняв квартирне питання після вибуху в Києві.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський в День конституції змусив українців замислитися.