Слуга народу Галина Третьякова образилася на радикала Олега Ляшка за те, що він називав її "зеленою дурепою ". Вона навіть висловила готовність подати на нього до суду. Ляшко швидко відреагував на таку заяву депутата і ще раз обізвав її "д*репою".

Відповідна заява з'явилася в Facebook Ляшка.

Радикал заявив, що як виходець з інтернату має право говорити за 90% малозабезпечених сімей про те, що він думає про політику і Третьякову зокрема.

"Третьякова хоче судитися зі мною за те, що я назвав її зеленою д*репою? То я ще раз повторю: д*репа кончена. Як "низькоякісна" дитина я пройшов шлях від Прилуцького дитбудинку до Парламентської Асамблеї Ради Європи. Тому маю повне моральне право від імені 90% незаможних сімей казати все, що я думаю і про Третьякову, і про їхню ідіотську політику. І на наступні вибори раджу "слугам" йти з правдивим лозунгом: "Подолання бідності - через стерилізацію", - написав Ляшко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Публікація Олега Ляшка, фото: Facebook
Публікація Олега Ляшка, фото: Facebook

Тим часом у ЗМІ з'являється інформація про можливе звільнення Третьякової. Конфлікт з Ляшком у неї почався після її заяви про дітей "низької якості" і гострої реакції радикала на такі слова.

Третьякова хоче судитися зі мною за те, що я назвав її зеленою дурепою? То я ще раз повторю: дурепа кончена. Як "низькоякісна" дитина я пройшов шлях від Прилуцького дитбудинку до Парламентської Асамблеї Ради Європи. Тому маю повне моральне право від імені 90% незаможних сімей казати все, що я думаю і про Третьякову, і про їхню ідіотську політику. І на наступні вибори раджу "слугам" йти з правдивим лозунгом: "Подолання бідності - через стерилізацію".

Geplaatst door Олег Ляшко op Dinsdag 30 juni 2020

"Ця зелена д*репа назвала нас, інтернатівців, "дітьми низької якості". Я - ця так звана дитина низької якості. Насправді нас таких 90% в Україні. На жаль, керують нами дебіли високої якості", - сказав головний "радикал" у відеозверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна "слуга народу" отримала потужний ляпас за "дітей низької якості".

Як повідомляв Знай. ua, інтернатівець Ляшко дав стусана Третьяковій за "дітей низької якості".

Також Знай. ua писав, що Ляшко з брудними памперсами знайшов корінь зла.