Колишня заступниця міністра інфраструктури України Владислава Криклія Олександра Клітіна, яка втратила посаду після гучного інтим-скандалу в 2019 році, записала відео в купальнику й оголосила про створення нової партії.

Олександра заявила, що має рішучий намір боротися з корупцією. А ось саме відеозвернення викликало широкий резонанс в суспільстві.

Тепер стало відомо, що після того, як відео "проти політичних проститутів" отримало великий відгук серед українців, Клітіна вирішила прокоментувати своє рішення і записати ролик.

"Не розраховувала на таку реакцію, думала, досить пошарпали моє ім'я. Збудилися добре, бачите, створюю нову партію. Я всерйоз задумалася, тому що не знаю, за кого тепер голосувати. Там є хтось за правду, хтось справедливий? Не бачу нікого, вирішила сама стати, раз я тепер безробітна. Всі боягузи і не відповідають за свої слова я відповідаю, бо кажу правду. І нехай малюють мені хоч треті груди, смійтеся скільки хочете. Яка різниця, одягнена я або роздягнена, якщо у нас жінка все одно що шматок м'яса або сосна?" - заявила Клітіна в ефірі одного з українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами ексчиновниці, чоловік її підтримує, а взагалі вона здивована такою підтримкою українців.

"Чоловік мене підтримує, але він не дивиться телевізор, відписався від мене в соцмережах, бо не виносить, коли мене обзивають. Багато людей пишуть мені, здивована такою підтримкою. Дякую всім", - додала Клітіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна модель з Дніпра підтримала Клітіну в боротьбі з "проститутами" потужним бюстом.

Як повідомляв Знай.uа ″Фашистка, сатаністка! На себе подивися, потвора! ", - Третьякову ледь не побили під Радою.

Знай.uа писав, "Пишався, а не чув, що мама - ш*люха": Клітіна записала ролик в купальнику заради сина.