Президент України Володимир Зеленський заявив, що українські моряки, зокрема, з Криму, які у 2014 році не зрадили Україну, отримають понад 70 квартир.

Про таке глав держави заявив під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних сил України в Одесі.

"Найголовніше, про кого ми завжди повинні пам’ятати та піклуватися, – це люди. Це наші військові моряки, їхні родини, гідне матеріальне та соціальне забезпечення для них. Це – завдання номер один", – сказав Зеленський.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Зокрема, за його словами, отримають понад 70 квартир моряки, які у 2014 році не зрадили Україну, адже їхня вірність присязі чомусь була для влади непомітною, і вони жили в жахливих умовах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Мені соромно, що за весь цей час вони не отримали від держави гідної подяки. Але я радий, що нарешті справедливість перемогла", - підсумував президент.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зажадав прибрати затонуле судно Delfi під час робочого візиту в Одеську область.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський показав фото, як гостює у "перлині біля моря".

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський привітав Сполучені Штати Америки з Днем незалежності.