Лідер нової політичної сили «Перемога Пальчевського» в ефірі 112 каналу припустив, що влада маніпулює зі статистикою по COVID-19.

«Я не довіряю будь-якій інформації, яку нам дає влада щодо вірусу. Все це брехня. Тести в нашій країні не мають відношення до реальної ситуації. Система працює таким чином: як тільки народ незадоволений від росту кількості хворих коронавірусом, як зненацька, наступного дня – хворих стає менше», - заявив він.

Також Андрій Пальчевський розкритикував підхід влади, яка обирала між тим, скільки українців помре від коронавірусу і тим, скільки від голоду.

«Владі треба було вивести людей на роботу, щоб народ почав хоч щось заробляти. На відміну від всього світу, де про людей піклувалися. Від комунальних до зарплати. Наші керівники завжди обирають між тим, скільки українців помре від коронавірусу і тим, скільки від голоду. І в залежності від цього вони розповідають нам про лабораторії», - обурюється громадський діяч.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще