В Україні немає кадрового голоду, але проблема у тому, що ″колективний Сорос″ не хоче допустити державників до влади, а сам не спроможний нічого зробити.

Таку думку висловив колишній головний військовий прокурор України Анатолій Матіос в інтерв'ю Politeka Online.

Коли рятують державу, гасла повинні перетворюватись в дії. Однак, в Україні все на гаслах і закінчується, зазначає Матіос. Причиною цього є ″колекивний Сорос″.

″Колективний Сорос, якого важко згадати за прізвищами, а за пів року взагалі ніхто не згадає, він десь на якихось іноземних курсах відбувався, тут зібрався, інтегрувався у всі державні інституції і роз'їдає, як метостази, українську державність. Все виглядає красиво, але коли доходить до роботи, то цей колективний Сорос нагадує суцільного євнуха, який гарно говорить, має гарні манери, який вміє гострим словом підняти хайп у соцмережах, але коли доходить до роботи, не спроможний елементарних речей зробити″, - вважає Матіос.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анатолій Матіос розповів про "політиків-брехунів" та пограбування членів Європарламенту

Як повідомляв портал Знай.ua, Анатолій Матіос прокоментував скандал з Клітіною

Також Знай.ua писав, Лєсєв показав, як омбудсмен Денисова ″пилить″ бабло