Екс-депутат Верховної Ради України Юрій Тимошенко на своїй сторінці у Facebook поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка. Тимошенко повідомив, що поблизу Березані, що у Київській області, за його даними, зберігається німецький скарб – близько 6 тонн золота Київського банку, яке вивозили німці в 1941 році.

Звертаюся до всіх громадян України,ЗМІ, Голови СБУ і Президента України пана Зеленського особисто. Інформація державної...

Geplaatst door Юрій Тимошенко op Zaterdag 11 juli 2020

Тимошенко розповів, що особисто був на цьому місці і вловив кілька сильних сигналів металошукача, проте коли він повідомив про знахідку в СБУ, почалися дивні речі. Співробітники СБУ спочатку зацікавилися, попросили надати всі необхідні дані, а потім… Перестали брати слухавку, а якщо і брали – то “відмовлялися”, розповідали, що дуже зайняті і у них немає часу.

Тимошенко закликає президента Зеленського втрутитися в цю справу особисто і не дозволити вкрасти скарб, цінність якого просто величезна. Також він запропонував своїм передплатникам з'їздити з ним в те саме місце, де він покаже щось “дуже цікаве”. “Скандал і сенсацію гарантую”, написав Юрій Тимошенко.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові накрили "масажний салон" з змученими жрицями кохання.

Як повідомляв портал "Знай.ua" чоловік вкрав 2000 ключів від авто і продавав їх на Ebay

Також, "Знай.ua" повідомляв, що у Києві схопили наркодилершу з багатим приданим"