Український письменник Андрій Кокотюха прокоментував скандал з тверком нардепа Миколи Тищенка. Як пожартував літератор, політик і шоумен просто показав, що "русский мир" - це дуже погано.

Відповідний допис був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Микола Тищенко показав ж*пу і потрусив нею. Але ситуацію можна побачити інакше. Ресторатор Микола Тищенко - кум продюсера Андрія Єрмака. Ж*пу показав кум продюсера. Проте є ще один кут зору. Андрій Єрмак - голова Офісу президента України. Ж*пу показав рідний кум голови Офісу президента України. І це ще не все. Тищенко - народний депутат. Таким чином, ж*пу показав народний депутат України від правлячої партії, рідний кум голови Офісу президента України. У Єрмака є брат Єрмака. Тому: ж*пу показав рідний кум брата Єрмака. Нарешті - Єрмак прихильник Путіна, проросійський діяч, капітулянт і колаборант. Тому його рідний кум не може бути інакшим. Висновок: Тищенко показав, як виглядає русский мир. Це, як розумієте - Ж*ПА", - написав Кокотюха.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

У соціальних мережах продовжують активно обговорювати відео, на якому народний депутат і ресторатор Микола Тищенко виконує у салоні автомобіля танець сідницями тверк під композицію Насті NK Каменської "Попа как у Ким". Більшість коментаторів зійшлася на думці, що така поведінка не є припустимою для дорослого чоловіка і політика, який хоче обійняти позицію київського міського голови.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Очевидно, в цьому ж напрямку й висловився Кокотюха.

Микола Тищенко показав жопу і потрусив нею. Але ситуацію можна побачити інакше. Ресторатор Микола Тищенко - кум...

Geplaatst door Кокотюха Андрій op Zaterdag 18 juli 2020

На сторінці Знай.ua в соціальній мережі Instagram користувачі висловили десятки негативних коментарів і жартів щодо теми. Наводимо деякі з них.

"Было бы смешно если бы не было так грустно"

"Пипец и это создание претендует на должность мера города ? Это конец ребята"

"Дегенерати одні в раді 🤦‍♂️"

Нагадаємо, 15 липня в мережі завірусився кумедний ролик з участю народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком. В ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок у столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинній забороні на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Також портал Знай.uа писав, що у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту.