Депутат міськради розкритикував Кличка за неефективне використання бюджетних коштів

Андрій Андрєєв на своїй сторінці в Facebook звернувся до городян.

«Я хотів би рекомендувати всім прийти подивитися вулицю Пушкінську, яку реконструювали, і в прямому, і переносному сенсі закопали наших з вами 144 мільйона. Так, вам не почулося. Така сума була витрачена на ремонт маленької вулички у центрі міста, на якій проживає 800 громадян», - сказав він.

Також депутат Київської міської ради розповів, як можна було б витратити бюджетні гроші з більшою користю для жителів столиці.

«Так от, панове, у мене риторичне запитання: невже це правильно, витрачати такі величезні гроші на капітальний ремонт вулиці, яка, загалом, була в нормальному технічному стані. Ось, наприклад, у Солом'янському районі є убитийшие міжквартальні проїзди, вартість реконструкції яких 2-3 мільйони гривень. А на цій вулиці може проживати у десятки разів більше киян», - висловив невдоволення Андрій Андрєєв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Реконструкция ул. Пушкинская, грустная реальность...

Geplaatst door Андрій Андрєєв op Maandag 20 juli 2020