Зустріч українського президента Володимира Зеленського і лідера країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна в Криму можлива тільки за однієї умови. У тому випадку, якщо президент України приїде на церемонію підняття в Криму українського прапора і зняття російського.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби під час брифінгу.

Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: t1.ua
Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: t1.ua

"Зустріч у Криму президентів Зеленського і Путіна можлива під час церемонії зняття російського прапора і підняття українського прапора у зв'язку з відновленням повного суверенітету України над тимчасово окупованих Кримом. Нічого про готовність Росії провести таку церемонію мені поки не відомо, на жаль. Більше того, президент Путін поїхав в Крим з абсолютно іншою метою – закладати нові кораблі для Чорноморського флоту Росії, демонструючи цим подальше зміцнення військової присутності (РФ) в Криму та порушення зобов'язань Росії як держави-окупанта. Тому ані зустріч у Криму, ані зустріч на кордоні немислима. І мені навіть дивно, що хтось починає розганяти подібні речі", - заявив Кулеба.

Дмитро Кулеба, фото YouTube
Дмитро Кулеба, фото YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що до президента України Володимира Зеленського надійшла наполеглива пропозиція обірвати різні економічні зв'язки з країною-агресором Російською Федерацією. Українці незадоволені, що під час війни кордони відкрито, а товарообіг зростає, і це в той час, коли наші військові віддають життя за незалежність. Про це стало відомо завдяки новій петиції на офіційному сайті Президента України, автором якої виступила українська Віолетта Хлист.

"Війна з Росією триває. І так буде, поки ми не припинимо торгово-економічні відносини з країною-агресором і не закриємо наші кордони. Порівняйте справжній товарообіг, а також пересування громадян України та Росії з аналогічними відносинами СРСР та Німеччині під час 2-ї світової війни. Робіть висновки і не допомагайте тим, хто наживається на крові наших громадян!", - пише автор петиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, майбутнє України залежить від довіри інвесторів – Максим Тимченко.

Як повідомляв Знай.uа Андрій Мальований показав, що дозволить перезапустити систему поводження з відходами в Україні.

Знай.uа писав, Медведчук заявив, що влада зайнята гральним бізнесом, поки прості українці недоїдають.