Не встиг в Донецьку область прибути з робочим візитом президент України Володимир Зеленський, як вже встиг не жарт розізлити українців. Так, в мережу потрапив відеоролик, на якому видно, як для кортежу глави держави правоохоронці перекрили тамтешню дорогу, що і спровокувало обурення.

Відповідний ролик оприлюднило видання "Букви".

Варто зауважити, що під час своєї передвиборної кампанії Зеленський заявляв, що буде їздити на роботу на велосипеді. Щоправда, пізніше він відмовився від своїх слів, пояснивши, що президент - такий же учасник руху, як і всі, а тому кортеж – це звична справа. Однак, за словами Зеленського, його кортеж гальмує на світлофорах, стоїть в пробках і не використовує мигалки.

Скріншот з відео

Але вже напередодні українці вчергове переконалися, що це не так. Зокрема, в мережу потрапив ролик з тим, як Зеленським разом з президентом Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою, яка знаходиться в Україні з державним візитом, їдуть в автівках, заради яких перекрили дорогу в Слов'янську.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомили в ОП, Зеленський і Соммаруга зустрінуться з представниками місій СММ ОБСЄ, Міжнародного комітету Червоного хреста, системи ООН в Україні та керівництвом Донецької обласної державної адміністрації, а також вивчать гуманітарну ситуацію в області.

Нагадаємо, що Президент Швейцарії Соммаруга підкорила Андріївський узвіз на підборах і поїхала на Донбас

Як повідомляв Знай. ua, українці масово скаржаться на дзвінки від Порошенка.

Також Знай. ua писав, що Порошенко у чорній масці бачили в Тернополі.