Ще не так давно українці зафіксували кортеж Зеленського, який пробирався у Маріїнський палац для промові на честь Дня державного суверенітету України. Однак на цьому історії з веселими колонами не закінчилися.

Президент, який обіцяв, що ніяких “кортежів” не буде, знову “підставився”. На цей раз його машини зафіксували на шляху до аеропорту “Бориспіль”.


В інтернеті розійшлося відео, на якому видно, як кортеж президента “прокрадається” крізь пробку, що утворилася на трасі “Київ-Харків”. Перед автомобілями їхав поліцейський автомобіль з включеним звуковим сигналом та проблисковими маячками. Машинам, які і так їхали в дуже щільному потоці, довелося шукати місце, куди “сховатися” від цього кортежу.
Автомобілі прямували в аеропорт.

Швидше за все, щоб забрати звідти президента Зеленського, який повинен був прибути з робочій поїздці по Донецькій області. При цьому користувачі помітили, що державні номери на машинах відрізняються від тих, які були на авто, въезжавших в Маріїнський палац. Тільки два останніх мікроавтобуса були з тими ж номерами. Тому про розмір президентського автопарку можна тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше кортеж Зеленського перекрив дорогу в Слов'янську, копи зупинили рух.

Нагадаємо, що Президент Швейцарії Соммаруга підкорила Андріївський узвіз на підборах і поїхала на Донбас

Як повідомляв Знай.ua українці масово скаржаться на дзвінки від Порошенка.

Також Знай.іа писав, що Порошенко у чорній масці бачили в Тернополі.