Мери українських міст страшенно не люблять критику на свою адресу. Особливо якщо йде трансляція на всю Україну чи хоча б запис їхньої розмови. Особливо “болючі” виступи опозиційних депутатів на пленарних сесіях міської ради. Тут голову в пісок не сховаєш. Однак мер Одеси Геннадій Труханов придумав спосіб, як позбутися настирливої критики. Методи він використав застарілі, але ефективні – вимкнути мікрофон і зробити так, щоб людину ніхто не почув.

У мережі розійшлося відео з одного із засідань одеської міської ради. Одна з місцевих депутатів розкритикувала дії Геннадія Труханова та заявила, що якщо не вирішити проблеми, то міський бюджет недоотримає кошти. Однак на цій фразі мер її і обірвав. Він просто вимкнув мікрофон депутату, не давши їй договорити. “Я закликаю вас до якогось розумного сприйняття всього, що відбувається”, такою їдкою фразою Труханов “поставив на місце” депутата, який просто хотів вирішити проблеми міста.

Мер Одеси не подав приклад. Такими методами користувалися і до нього. Проте заклик “розумно поставитися до того, що відбувається”, коли місцевий бюджет недоотримує гроші, звучить, як мінімум, дивно. Однак спосіб все-таки дуже зручний. Навіщо слухати речі, які тобі не подобаються, якщо можна просто “заткнути” співрозмовника таким способом?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Труханов вимагає у Зеленського спробувати "закрити йому рот".

Нагадаємо, відомо, як Тищенко "обчищав" Україну "Велюру".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський втрутився в історію з "Велюром" Тищенко.

Також Знай. ua писав, що які ще ресторани працювали в Києві під час карантину .