Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко був помічений в Одесі. Спочатку він взяв участь у записі дивного відео свого колеги іншого народного обранця Олексія Леонова в якому політика запитують: "Коля, ти ідьош?" Імовірно, це було питання до Тищенка щодо того, чи не йде він до нічного клубу - принаймні, там його теж бачили.

Про це розповідає новинний Telegram-канал "Инсайдер UA".

"Нардеп от "СН" Николай Тищенко приехал в Одессу и сказал, что идет. Мы сначала подумали, что в мэры. Но, судя по опубликованном в Темном Рыцаре фото, Николай пошел в клуб. Судя по всему, инспектировать", - йде мова у повідомленні.

Микола Тищенко в нічному клубі, фото Telegram
Микола Тищенко в нічному клубі, фото Telegram

Цікаво, що на питання "Коля, ти ідьош?" Тищенко дав ствердну відповідь "Канєшна іду". Також не виключено, що це був натяк на участь політика-ресторатора в якихось виборах на певну посаду ("йти на вибори") - наприклад, київського міського голови, що наче вже не світить зірці телеекранів; або ж у мери Одеси, про що теж пішли чутки.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Силовики обшукують "Велюр" скандального Тищенка – ексклюзивні кадри (оновлено).

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальний Тищенко мітить у крісло мера Одеси, Кличко може спати спокійно.

Також Знай.ua передавав, що Ірина Верещук після перемоги на праймеріз і хвилі хейта проти неї розповіла про свої переваги. Кандидатка в градоначальники столиці зазначила, що першою перевагою є те, що вона жінка. Верещук вважає, що на керівні посади потрібно вибирати жінок.