Мер Одеси Геннадій Труханов став щасливим власником сертифіката в СІЗО.

Тільки позавчора з'явилася ця послуга, а подарунковий сертифікат вже є у мера Одеси Геннадія Труханова. Подарунок організувала блогер Ірина Гриб, щоб "коханого" мера було комфортно сидіти в СІЗО. Вартість "проживання" 3186,73 грн.

Зараз щодо Труханова розслідується низка справ, сенс в такому подарунку, хоч і символічний, але все-таки є.

Геннадій Труханов: джерело:vesti.ua
Геннадій Труханов: джерело:vesti.ua

Варто нагадати, що Мін'юст почав продавати подарункові сертифікати...на VIP камери в СІЗО. І це не жарт! Такий жест небаченої "щедрості" презентував ніхто інший, як сам міністр юстиції Малюська. Вартість "послуги" становить від 300 до 2000 грн/добу або від 3000 до 12000 грн/місяць.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У прайс-листі є 14 ізоляторів з підвищеним комфортом, а отримані кошти підуть на дотримання євростандартів у слідчих ізоляторах.

"Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання!! Я не певен чи десь у інших країнах є платні камери у слідчих ізоляторах, а от подарункові сертифікати – точно наш ексклюзив", - з оптимізмом презентував камери міністр.

І з легким сарказмом додав, що в Україні клієнтоорієнтовані до арештантів: розташування у центрі міста, цілодобова охорона, зменшені ризики підхопити коронавірусну хворобу, можливість відволіктись від соціальних мереж та гаджетів, триразове харчування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали, що Труханов вимагає у Зеленського спробувати "закрити йому рот".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський втрутився в історію з "Велюром" Тищенко.

Також Знай. ua писав, що які ще ресторани працювали в Києві під час карантину .