Одіозний нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" 43-річний Ілля Ківа в черговий раз "відзначився". Кива дав неординарне міні-інтерв'ю журналістам.

Під стінами українського парламенту, де проходила акція протесту, під час якої колегу Ківи - Олега Волошина облили зеленкою, журналістка 24 канала Леся Виговська вирішила поставити нардепу кілька запитань.

"Вже почалися парламентські канікули, де ви плануєте відпочивати цього літа?", - запитала журналістка.

Кива різко відреагував на питання журналістки. Нардеп оцінююче подивився на журналістку і звинуватив її в заграванні. Відповідне відео Виговська опублікувала на своєму YouTube-каналі.

"Що що? Ви якось заграваючи питаєте? Нє? Все нормально? Напевно, буду відпочивати в Туреччині чи Чорногорії », - сказав нардеп.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами Киви, він наразі не знає, скільки витратить грошей на відпочинок.

"Подивлюсь, скільки відпускних виплатили. Думаю, тисяч сімдесят. Це ті гроші, які мені платить держава. Думаю, вистачить", - сказав він.

На питання про те, як він буде дотримуватися заходів безпеки під час відпочинку в умовах пандемії, Кива відповів:

"Дотримуючись гігієни. Мити руки після туалету".

Журналістка прокоментувала неоднозначну реакцію нардепа в описі до ролика.

"Ілля Кива звинувачує мене у тому, що я до нього залицяюся. Ну, що тут сказати: всяке може ввижатися, якщо стільки перенюхати. О, і перекажіть йому хтось при зустрічі, що мити руки треба не лише після туалету, якщо хочеш уникнути зараження на КОВІД-19 ", - написала журналістка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кива розповів, як він втомився від депутатства

Як повідомляв портал Знай.ua, Кива поділився своїми поглядами на конфлікт Вірменії з Азербайджаном

Також Знай.ua писав, ветеран "Азова" викликав Киву на поєдинок.