Суперниця чинного глави Білорусії Олександра Лукашенка на виборах президента, Світлана Тихановська опублікувала відеозвернення, після того як поїхала з країни в Литву. Ролик опублікований на ютуб-каналі "Країна для життя".

Читайте Знай в Google News!

"Я думала, що ця кампанія мене дуже сильно загартувала і надала стільки сил, що я витримаю все. Але, напевно, я так і залишилася тією слабкою жінкою, якою була спочатку. Я прийняла дуже важке для себе рішення", - заявила вона. При цьому Тихановська підкреслила, що рішення приймала самостійно.

Вона заявила, що поїхала до дітей і зазначила.

"Не дай Бог опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася я", - зазначила Тихановська.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто зауважити, що незадовго до цього, довірена особа Тихановської Ольга Ковалькова в коментарі TUT. BY заявила про те, що кандидатку в президенти вивезли з країни білоруська влада. За її словами, від'їзд Тихановської дозволив звільнити начальника її штабу Марію Мороз, яку затримали напередодні виборів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС