Як відомо, шоумен, телеведучий і комік Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від "Голосу". Голова партії Кіра Рудик офіційно представила кандидата на вибори Київського міського голови під час презентації активу "голосу" у вівторок, 11 серпня.

"Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас – це взяти на себе відповідальність. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою – дією. Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати – я тут живу, в Києві, в столиці України – і я йду на вибори Київського міського голови", - заявив Притула.

Рудик поділилася на своїй Facebook-сторінці серфі з ведучим. Вони широко посміхаються і дивляться просто в камеру. У коментарях думка українців щодо кандидатури Притули на пост градоначальника розділилася.

Geplaatst door Kira Rudik op Dinsdag 11 augustus 2020

"Майбутній мер!", "Ой не шкода вам Сергія, якщо ви його дійсно на вибори мера Києва хочете відправити...", "Борці з режимом Порошенка", "Ну так що? Іде? Або тільки селфі лупить)", "Стоматологи у них хороші. Відразу видно))", "Це реклама стомат клініки? Ну, хоча б назву написали", "Шкода Притулу.. зв'язався з ідіотами..", "Артистів, кучерів, шоуменів і повій не чіпати – вони однаково потрібні будь-якій владі", "Йоб*ні кловуни", "Як сказати "Зеленський" на київському діалекті? "Притула"", "Йой", - пишуть коментатори під публікацією глави "Голосу".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Сила Людей", "Демократичний Альянс", "Громадянська позиція" і "Хвиля" висунуть на вибори єдиного кандидата, який представить інтереси всіх чотирьох політсил.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко втрачає підтримку киян – велодоріжки не рятують.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського: "Бути тобі бабою, Віталя".