Народний депутат України Володимир Ар'єв зміг дізнатися, у які гроші обходиться українцям утримання державного будинку "Конча-Заспа", у якому проживає президент Володимир Зеленський разом з родиною. У відповідь на депутатський запит Офіс Президента відзвітували про суму у 3,4 мільйона гривень.

Відповідним документом Ар'єв поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"На 2020 рік затверджено бюджетні асигнування в обсязі 3429,7 тисяч гривень", - йде мова у документі за підписом керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Сам Ар'єв також висловився щодо цього питання, нагадавши, що Зеленський у свій час обіцяв передати держдачі дітям.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Когось це шокує, хтось скаже - я так і знав. Але справи наступні, дорогі українці.

Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе ЗА ВАШ рахунок! Тепер ви, українці, оплачуєте житло доларовим мільйонерам Зеленським.

Ось офіційна відповідь керівника президентського офісу: цього року за державну дачу, куди переїхало президентське сімейство, платники податків викладуть 3,5 мільйони гривень. Причому, з листа видно, що готуватися до переїзду Зеленський почав у червні 2019, щойно як став президентом. Тобто, одразу, коли пообіцяв передати деждачі дітям.

Своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші. А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку", - написав народний обранець.

Нагадаємо, раніше У мережу злили фото, як втомлений Зеленський залишає Банкову: невже все так погано.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поклав величезний зелений "болт" у Львові - фото

Також Знай.ua писав, що Зеленський назвав свій найбільший страх: після такого не буде оплесків.