Про це стало відомо від журналіста інформаційного агентства "Журналіст", який знаходився на місці подій, пишуть Українські новини з посиланням на "Апостроф".

Активісти ГО "Ліс" і ГО "Товариство охорони пам'яток культури міста Києва" протестували проти забудови Труханового острова і вимагали, щоб Ткаченко пояснив ситуацію з будинком в центрі заповідної зони, бо міністр культури, представник партії "Слуга народу" і колишній гендиректор "1+1 Media" проживає в цьому будинку на Трухановому острові в рекреаційній зоні, і до сих пір не декларував його.

"Ми зібралися тут для того, щоб нинішній міністр культури пояснив, чому він вважає, що він має право проживати на території заповідної зони і чому він не вніс цю нерухомість в декларацію. Це вже не перший раз, коли Олександра Ткаченка просять пояснити жителям Києва факт проживання в цьому будинку. 2 роки тому він запевняв, що в декларації за 2019 рік ми побачимо у кого і за скільки він орендує це житло, але, на жаль, цього так і не сталося", - прокоментував один з активістів.

потест проти будинку міністра Ткаченко \\ фото Апостроф
потест проти будинку міністра Ткаченко \\ фото Апостроф

За словами мітингувальників, вони організували мітинг біля будинку Ткаченка, щоб спровокувати реакцію чиновника на свої вимоги.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще