Президент Португалії Марселу Ребелу де Соуза допоміг врятувати двох дівчат, які тонули у морі. У цей час очільник країни, перебуваючи у відпустці, відпочивав на пляжі в Алгарве. Але, коли побачив людей, що тонуть, без вагань кинувся їм на поміч.

Читайте Знай в Google News!

Про подію повідомляє портал 20 minutos.

Повідомляється, що дві жінки перебували у каное, але в якийсь момент воно перевернулося. Дівчата пішли під воду, але на щастя Марселу Ребелу де Соуза пірнув за ними, а згодом підплив рятувальник на гідроциклі.

Президент Португалії, скріншот з відео
Президент Португалії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після інциденту, оточений десятками свідків президент Португалії, підійшов до преси, щоб прокоментувати подію. Він зазначив, що дівчат віднесло сильною течією, що могло закінчитися трагічно.

"Дівчата припливли з іншого пляжу: їх віднесло сильною течією і принесло в цьому напрямку. Вони перекинулися, наковталися води і не могли ні перевернути (каное), ні залізти на нього, ні плисти – настільки сильна течія", – розповів президент Португалії.

Також він порадів, що виявився не єдиним, хто прийшов на допомогу, назвавши рятувальника на гідроциклі патріотом.

Президент Португалії, скріншот з відео
Президент Португалії, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"