Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ, яким нагородив велику групу силовиків, близько 300 осіб "за бездоганну службу". Документ від 13 серпня опублікований на офіційному правовому порталі країни.

Читайте Знай в Google News!

Медалями "За бездоганну службу" I, II і III ступеня нагороджені понад 300 співробітників міністерства внутрішніх справ Білорусі.

Разом з тим повідомляється, що Лукашенко доручив розібратися з випадками перевищення необхідної сили.

У неділю, 16 серпня, Лукашенко виступив на мітингу своїх прихильників у Мінську, яких автобусами звезли до столиці з усієї країни.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"кажуть, проявили не те жорсткість, не те жорстокість на вулицях. Так хто, ви її породили, цю жорстокість? Я її породив, влада? Вона нам не потрібна була! Треба було зупинити їх! Якби не зупинили, вас би тут не було. Ви горбатилися б перед ними, а вони б ділили і рвали країну. Підемо на вибори-перевернемо країну! Сьогодні лунають погрози сім'ям військових, державним службовцям-всім, хто став поруч з Лукашенком. Попереджаю: граєте з вогнем! І солдати, і держслужбовці, і робітники, і селяни, і лікарі, і вчителі, наша інтелігенція, здатні захистити себе і свої сім'ї!"- сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі.

Як повідомляв Знай. ua, на Львівщині художник спалив поліцейський щити через протести у Білорусі.

Також Знай. ua писав, що як катували потестантів у білоруських СІЗО.