Джо Байдена висунуто як кандидата у президенти США. Про відповідне рішення оголосило керівництво Демократичної партії на загальнонаціональному з'їзді в місті Мілуокі.

Читайте Знай в Google News!

Байден здобув впевнену перемогу у внутрішньопартійній боротьбі за цю можливість. Його найближчого суперника, сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса, підтримали близько 1 150 партійців. Байден загалом набрав понад 3 550 голосів.

Джо Байден, скріншот: YouTube
Джо Байден, скріншот: YouTube

За підсумком з'їзду і прийнятого рішення Байден подякував усім і підкреслив, що це дуже важливо для нього особисто і для його сім'ї. Очікується, що в четвер, 20 серпня, кандидат Байден виступить з промовою про згоду брати участь у виборах від Демпартії США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Обійшлося без сюрпризів. Фінал виборів, запланованих на 3 листопада, очевидний, там зустрінуться Байден від демократів і Трамп від республіканців. А ось їх результати... Поки питання відкрите. І дуже важливе для України. Вірити попереднім опитуванням у США потрібно ще менше, ніж опитуванням в Україні.", - коментує висування Байдена Телеграм-канал "Klymenko Time".

Скріншот: Телеграм / Klymenko Time
Скріншот: Телеграм / Klymenko Time

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"