Розпочалася підготовка до нового нормандського саміту. Зокрема, готується зустріч помічників лідерів країн "нормандської четвірки". У переговорах в "нормандському форматі" беруть участь Німеччина, Україна, Франція і Росія.

Читайте Знай в Google News!

Про підготовку помічників лідерів країн "нормандської четвірки" заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Він уточнив, що не знає про остаточну дату зустрічі, але поінформований, що така підготовка до зустрічі велася і контакти здійснювалися.

Дмитро Пєсков, фото: championat.com
Дмитро Пєсков, фото: championat.com

Пєсков також зазначив, що порядок зустрічі досить передбачуваний і буде присвячений ходу реалізації раніше досягнутих домовленостей. У коментарі російському виданню "Газета. Ru" прессекретар Володимира Путіна сказав:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Всі ці домовленості абсолютно транспарентні і добре відомі".

Варто зауважити, як передає "Укрінформ", закордонні українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського та лідерів західних партнерів по "нормандській четвірці" президента Франції Еммануеля Макрона та канцлера ФРН Ангели Меркель із закликом переглянути та відкликати угоду про припинення вогню на Донбасі через її численні порушення.

Нормандська четвірка, 24 канал
Нормандська четвірка, 24 канал

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"