Радник голови Запорізької ОДА з питань реалізації гендерної політики в області Тетяна Ковиліна у своєму акаунті Facebook повідомила інформацію про те, що Андрій Лозовий стає кандидатом у депутати міської ради.

Читайте Знай в Google News!

Ця людина є тим самим справжнім козаком, який нещодавно розрубав огірок на долоні у президента України Володимира Зеленського. Глава держави тоді з візитом прибув до Запоріжжя, на острів Хортицю.

Лозовий розпочав політичну кар'єру і представлятиме команду "Справжніх дій". Андрій раніше був артистом місцевого кінного театру і його дія політично грамотно дозволила президенту України проявити відвагу на очах у народу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Козак в політиці, скріншот: Facebook
Козак в політиці, скріншот: Facebook

Користувачі соціальної мережі прийняли таке рішення негативно: "Козацькою шаблюкою розрубаємо фінансові схеми,договорняки,відкати та безлад місцевоі влади!!!", "Мені здається, молодих потужних реформаторів незабаром будуть вішати на ліхтарях...", "Знайдіть ту ,яка не дала списати Зеленському в 3-му класі контрольну з математики в першій чверті. Теж у вашу команду піде".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському метро спалився" справжній " Бенксі - "Дроворуб в рожевих шортиках".

Як повідомляв " Знай.ІА", Новинський озвучив темники Путіна на українських каналах:"після Майдану, після держперевороту".

Знай.ІА писав, масштабна вирубка і мільйонні збитки-Андрій Мальований показав роботу Держекоінспекції за тиждень.