Раніше прес-секретар президента України Володимира Зеленського піддавалася критиці з боку інших українських журналістів. Бо кілька разів заважала їм ставити запитання президенту Зеленському і колишньому голові його офісу — Андрію Богдану.

Читайте Знай в Google News!

Юлія Мендель опублікувала у себе в Instagram-акаунті фото, на якому зображений глава держави.

Також люди, з якими він зустрівся під час триденної робочої поїздки в Запорізьку, Миколаївську та Херсонську області.

"Побачити, що робиться на місцях, що треба зробити, почути людей і зрозуміти, як можна допомогти, — основні завдання Володимира Зеленського у поїздках в регіони", — написала Юлія Мендель до публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мендель, скріншот: Instagram
Мендель, скріншот: Instagram

На її думку, президент повністю переконаний в тому, що не існує більш щирої розмови, ніж з простими громадянами по країні. Доповнивши, що не перестає дивуватися красі України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головні новини за 21 серпня: залізничні квитки не продаватимуть, медичні тарифи змінять, а перша леді звернулася до українців.

Як повідомляв "Знай.ua", Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям. Він звернувся до страйкуючих працівників підприємства з погрозами, що на їх місця знайдеться багато охочих: "що ви страйкуєте? Добре, страйкуєте-гаразд".

Знай.ua писав, що офіційний канал Путіна зганьбився на широкому інтимному коридорі: "При Сталіні за таке розстріляли б.