Президент України Володимир Зеленський висловив гордість з приводу того, що в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі дотримується режим перемир'я. Зеленський заявив, що в Донецькій і Луганській областях за відсутності бойових втрат вже цілий місяць не відкривається вогонь.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві українського президента в ефірі одного з українських телеканалів.

"Бойових втрат, бойових летальних випадків немає. Я пишаюся цим. Щодня ми отримуємо результат. Я радію і вірю, що це серйозний крок вперед", – підкреслив Зеленський.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він додав, що повернувся з робочої поїздки на Донбас.

"Це складно. Незважаючи на те, що ми - чоловіки, повинні бути мужніми, проте це завжди через сльози. Тому що ти бачиш велетнів з точки зору душі і серця, героїчних людей, які захищають щодня нас всіх", – сказав президент.

Слід зазначити, що протягом 21 серпня обстрілів та інших порушень режиму тиші з боку збройних формувань Російської Федерації на Донбасі зафіксовано не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, козак, який позбавив Зеленського огірка, тепер у політиці: "Вішатимуть на ліхтарях".

Як повідомляв Знай.uа, легендарний український футбольний клуб "Кривбас" повертається: Зеленський відреагував блискавично.

Знай.uа писав, офіційний канал Путіна зганьбився на широкому інтимному коридорі: "При Сталіні за таке розстріляли б".