Перший український президент, голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук здивував багатьох, він презентував свій захисний засіб від Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Так, в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, яке оприлюднене в Youtube, на питання, що у Кравчука за прилад знаходиться на шиї, той відповів, що це захист від коронавірусу.

"Це зробили американці. Він працює від батарейок, заряджається і озон, повітря постійно звідти йде, і вбиває мікроби. Я сиджу зараз, навколо нас озон вже вбив всі мікроби. Я так сподіваюся", - відповів Кравчук.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що перший президент України Леонід Кравчук заявив, що більшість жителів Донбасу не хочуть повертатися в Україну. Однак, за його словами, вони не проти повернення на умовах автономії, щоб "спілкуватися" з Росією.

Крім того, Кравчук знову заговорив про подачу води в Крим. Перший президент України не виключає відновлення подачі прісної води в тимчасово окупований Росією Крим. Він зазначив, що така можливість повинна бути передбачена тільки для пересічних жителів півострова в разі катастрофічної необхідності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тернопіль вийшов на Марш Захисників - військові з прапорами і жінки з квітами: "З днем народження, рідна!".

Як повідомляв Знай.uа, Іран оприлюднив дані чорного ящика Боїнга МАУ - намагалися контролювати до останнього.

Знай.uа писав, Зеленський доручив мир на Донбасі прихильнику анексії Криму Фокіну: "Захопили б американці".