Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з європейськими журналістами телеканалу Euronews. Глава держави відповів на найактуальніші питання і поділився своїми думками стосовно миру на Донбасі, кримського питання та членства України в Європейському Союзі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Президента України.

Спеціально для наших читачів ми зібрали найголовніші тези Володимира Зеленського з інтерв'ю:

- "Я не боюся прямого діалогу з президентом Російської Федерації" сказав, що буде дотримуватися тактики переговорів, поки вона дає результати на сході України.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

- "Я хочу вірити, що це відбудеться цього року" заявив, що вірить у закінчення війни на Донбасі до кінця 2020 року.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

- "Я завжди залишаюся просто людиною" висловив надію, що українці пишатимуться ним після президентства.

- "Крим-наша територія. Ми повернемо його назад", хоча і серйозної міжнародної платформи для обговорення проблеми Криму немає.

- "Україну повинні запросити в ЄС, але вирішувати буде країна" висловив переконання, що після отримання конкретного переліку кроків стане ясно, що треба зробити і скільки потрібно часу для євроінтеграції України.

- "Україна не втручатиметься у вибори в Білорусі, це їхня справа" також зазначив, що не бажає білорусам українського сценарію 2014 року, маючи на увазі кровопролиття і смерті активістів на Майдані Незалежності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський пішов по стопах Лукашенка в Дніпрі: "Тягали дівчат за волосся, били".

Як повідомляв Знай.uа, Байден пообіцяв Україні смертоносну зброю, якщо переможе на виборах в США: "Я дам зрозуміти Кремлю".

Знай.uа писав, під Харковом "слуга" Зеленського влаштував вечірку для городян за їхні ж гроші - вибори на носі.