Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір з'їжджати з державної резиденції в Кончі-Заспі, де він тимчасово проживає і яка утримується на податки українців.

Читайте Знай в Google News!

Про це писати Telegram-канал PavlovskyNEWS.

Зеленський розповів журналістам, що з'їде, коли орендує або купить новий будинок, а доти проживатиме на державній дачі, хоча до виборів стверджував, що ніколи не житиме на гроші платників податків і краще на тій території зробити парк.

"Зеленського вийшли зустрічати сусіди. Глава держави з усіма привітався і дорікнув нашого журналіста, що він задає такі питання саме під будинком його батьків", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Журналіст стверджує, що дану заяву глава держави зробив у парадного його батьків у Кривому Розі. На появу Зеленського на місці він чекав у дворі близько 6 годин, але питання поставити вдалося.

Раніше повідомлялося, що народний депутат України Володимир Ар'єв зміг дізнатися, в які гроші обходиться українцям зміст державного будинку "Конча-Заспа", в якому проживає президент Володимир Зеленський разом з родиною. У відповідь на депутатський запит Офіс Президента відзвітували про суму в 3,4 мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, над елітними дачами Зеленського і слуг в Конча-Заспі покружляв вертоліт-окупант.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський повернувся в оновлену лікарню в Борисполі і прозрів.

Також Знай. ua писав, що у скільки українцям обходиться дача Зеленського в Конча-Заспі, нереальні цифри.