У Білорусі місцеві жителі продовжують виходити на протести. Ті, хто не згодні з результатами виборів президента країни, згідно з якими за офіційною статистикою нібито переміг попередній президент Білорусі Олександр Лукашенко, виходять на мирні мітинги, влаштовують страйки на виробництвах.

Читайте Знай в Google News!

Тим часом громадянам, які наважуються вийти проти Лукашенка, надходять погрози і на них починають тиснути. Деяким білорусам відкрито погрожують звільненням.

Крім того, люди повідомляють, що їх змушують виходити на мітинги на підтримку Олександра Лукашенка. Про подібне заявили білоруські спортсмени, повідомляє Telegram-канал Nexta.

Спортсмени з національної команди легкоатлетів розповіли, що до них збирається міністр спорту Білорусі Сергій Ковальчук. Він проведе ідеологічну роботу для того, щоб змусити спортсменів припинити виступати проти Лукашенка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Чиновника відправили для проведення ідеологічної бесіди з національною командою з легкої атлетики, учасники якої раніше підписалися під зверненням, в якому висловлювали незгоду з фальсифікацією виборів і насильством щодо мирних громадян", — повідомляють працівники центру.

Спортсмени розповіли, що в п'ятницю, 28 серпня, їх намагаються загнати на провладний мітинг. Хлопці просять підтримки і допомоги у своїх співвітчизників під час розмови з міністром спорту.

"приїжджайте о 13: 00 в Республіканський центр олімпійської підготовки з легкої атлетики за адресою вул.Калиновського 111 в Мінську. Разом ми-сила!"- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко з сином пролетіли на вертольоті над очищеними від протестуючих площами.

Також Знай. ua писав, що Зеленський у стилі Порошенка викотив військові" перемоги " в одне місце.