Голова виконавчого комітету Ради реформ України, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що повертається на батьківщину. Він також висловив подяку Україні як своєму "другому дому".

Читайте Знай в Google News!

Про це політик сказав у відеозверненні грузинською мовою.

Саакашвілі, скріншот: Youtube
Саакашвілі, скріншот: Youtube

На своїй сторінці у Facebook політик написав про те, що завжди допомагатиме двом своїм народам ставати ще кращими й успішнішими, оскільки це його "обов’язок, шлях, доля". До посту він прикріпив фото із відеозверненням.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я грузин. Я українець. Я завжди мав, і завжди матиму дві домівки. Я завжди відчував обов’язок допомагати обом моїм народам. Саме тому я ніколи не припиняв активну участь в політичному житті обох країн. Коли я був Президентом Грузії, я брав участь у Майдані і активно захищав інтереси України на міжнародній арені. Коли я приїхав до України у 2013 році і фізично перебував тут, я безперервно брав участь у діяльності моєї партії в Грузії. Я впевнений, що так буде і в майбутньому: де б я не був, я завжди буду вірним сином двох дружніх країн – Грузії та України. Я завжди допомагатиму двом своїм народам ставати ще краще, ще успішніше. Це мій обов’язок. Це мій шлях. Це моя доля., – написав Саакашвілі.

Скріншот: facebook.com/SaakashviliMikheil
Скріншот: facebook.com/SaakashviliMikheil

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."