Український політик, народний депутат Ілля Кива у свій пропонував розстрілювати автобуси Київ-Донецькі і Донецьк-Київ у зв'язку з їх роллю у розповсюдженні тероризму. На дану деталь звернув увагу блогер Денис Казанський у світлі того факту, що наразі сам Кива виступає у ролі жертви нападу — на автобус з його прихильниками напали з використанням травматичної зброї.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці Казанцева в соціальній мережі Facebook.

Ілля Кива, скрін з відео
Ілля Кива, скрін з відео

"До речі, як тут не згадати, що саме Кива обіцяв свого часу розстрілювати автобуси з прихильниками сепаратистів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

ОТЗЖ ще потім тролі цією фразою на виборах, розміщуючи її на бордах.

Не зрозуміло, чому Ілля тепер так нервує і страждає. Адже збулася його давня мрія.

Втім, є версія, що це сам Кива нарешті і здійснив давно задумане", — написав блогер.

Як доказ він прикріпив скріншот посту авторства Киви, у якому й справді йдеться про розстріли автобусів. На іншій фотографії можна побачити передвиборчий білборд: там фразою про розстріли автобусів нагадували про неоднозначну позицію Киви.

Кстати, как тут не вспомнить, что именно Кива обещал в свое время расстреливать автобусы со сторонниками сепаратистов....

Geplaatst door Денис Казанский op Donderdag 27 augustus 2020

За даними поліції, поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем "Міцубісі" заблокували рух мікроавтобуса "Мерседес", в якому знаходилися представники ГО "За життя", і змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля "Міцубісі" вийшло кілька людей і з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого зникли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у четвер, 28 серпня, під Харковом розстріляли автобус з пасажирами. Народний депутат Ілля Кива припустив, що в цьому замішані полк "Азов" і "Національний корпус".