Український президент Володимир Зеленський заявив, що суспільство і держава повинні пам'ятати всіх українських героїв, які загинули в результаті Іловайської трагедії, а правоохоронці повинні знайти правду, якою б гіркою вона не була.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував Офіс президента України.

"Цього дня сталася Іловайська трагедія, "Іловайський котел". Ми не повинні забувати цей день, не повинні забувати кожне ім'я, прізвище, які сьогодні звучали. Сьогодні 40 хвилин ми оголошували прізвища, імена та по батькові наших хлопців. На жаль, ми не можемо скоротити цей час, але ми можемо, як держава, зробити все, щоб цей час не збільшувався взагалі. Тому слава нашим героям, нашим хлопцям, слава тим, хто сьогодні на фронті захищає Україну від російської агресії", - заявив він в українській столиці після церемонії з нагоди Дня пам'яті захисників України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Володимир Зеленський підкреслив, що не можна забувати всіх тих, через кого загинули українські воїни в "Іловайському котлі", а правоохоронні органи, якою б гіркою не була правда, повинні показати результати розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Тернопільщині слуги Зеленського обклали місто могильними плитами і подумали, що красиво.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська показала свою пухнасту кицьку.

Знай.uа писав, в Умані городяни і хасиди пішли стінка на стінку: "Не пустимо!".