Скандально відома зрадниця України, депутат Держдуми РФ і колишній прокурор Криму Наталія Поклонська вирішила звернутися до Верховного комісара ООН з прав людини Мішель Бачелет через припинення подачі прісної води на півострів з боку України.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Наталія Поклонська, скріншот: Instagram
Наталія Поклонська, скріншот: Instagram

"Закликаємо вас рішуче засудити злочинні дії української сторони, які грубо зневажають міжнародне право і прямо порушують зобов'язання цієї країни в області прав людини", — заявила Поклонська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Депутат закликала вжити всіх необхідних заходів для відновлення водопостачання півострова через Північно-Кримський канал, а також припинення "дискримінаційної політики влади України щодо мільйонів кримчан".

За словами Поклонської, дії Києва створюють загрозу гуманітарної катастрофи в Криму.

Варто також нагадати нашим читачам, що Наталія Поклонська, яка хотіла нещодавно приїхати до Криму з російським спецназом для "наведення порядку", вирішила обговорити тему нових будівництв на півострові, а також питання, яке турбує місцевих віруючих громадян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, подарунок до Дня Незалежності? Столичні копи дістали з-під землі дружка Путіна з документами "ДНР".

Як повідомляв Знай.uа, заткнули рупор Кремля - найбільша соцмережа "відключила" російських пропагандистів.

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська взялася за православний корінь Путіна.