Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ростислав Павленко піддав жорсткій критиці слова президента Володимира Зеленського про список умов для вступу в Європейський союз, який ЄС повинен підготувати для України. На думку нардепа, це показує, що зеленському треба вчити "матчастину".

Читайте Знай в Google News!

Про це Павленко заявив в ефірі телеканалу "Прямий", пише Replyua.

Зеленський, скріншот з відео
Зеленський, скріншот з відео

Народний депутат пояснив, що всі умови, кроки і етапи вже прописані в Угоді про асоціацію з ЄС. Дана угода якраз і націлена на рух до наступних етапів інтеграції в Європейський союз, таким, наприклад, як промисловий безвіз, розширення присутності української продукції на ринку ЄС тощо. Наступними етапами є приєднання до Шенгенської угоди, реформування українських правоохоронних органів, прозоре судочинство.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Павленко заявив, що платівку часів Янукович -Азарова про те, що Європейський союз повинен сказати Україні про готовність прийняти її в ЄС, розповісти умови, а ми ще подумаємо, потрібно "засунути далеко і глибоко". Депутат від "Європейської солідарності" підкреслив, що європейський курс сьогодні підтримує переважна більшість українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Тернопільщині слуги Зеленського обклали місто могильними плитами і подумали, що красиво.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська показала свою пухнасту кицьку.

Знай.uа писав, в Умані городяни і хасиди пішли стінка на стінку: "Не пустимо!".