У суботу, 29 серпня, в День пам'яті Захисників України голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловив подяку військовим, які віддали життя за свободу і незалежність країни.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці голови Верховної Ради у мережі Facebook.

"Україна пам'ятає і завжди буде пам'ятати своїх героїв. Ми мріємо про завершення війни на Сході України, сподіваємося, що кожен воїн повернеться живим до своїх близьких, і нарешті на всій нашій території запанує мир. Але з кожним новим днем ми зобов'язані також тим, хто вже не повернеться з цієї війни. Вдячні тим, хто загинув, захищаючи Україну. Світла пам'ять, вічна повага і безмежна вдячність!", - йдеться у зверненні Разумкова.

За його словами, дуже України неодноразово переживала часи, коли доводилося відстоювати право на самостійність зі зброєю в руках.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Такі сторінки історії загартували Україну, зробили її сильнішою і впевненішою, але зате забрали найцінніше - людські життя", – зазначив Разумков.

За словами Разумкова, з 2014 року Україна знову змушена боротися за свободу і суверенітет ціною життів військовослужбовців, добровольців - героїв, які стали на захист Батьківщини та її територіальної цілісності.

"Довгоочікуваний режим тиші, який ми маємо сьогодні - це хороший знак, але не привід забувати, скільки життів було втрачено за ці шість років боротьби на Сході", – зазначив Разумков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День пам'яті Захисників України вшанував загиблих героїв - без сліз не поглянеш.

Як повідомляв Знай.uа, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість".

Знай.uа писав, Зеленський після гри у футбол отримав чорний пояс з карате, але з дітьми не бився.