Українського політика, лідера "лібертаріанського" руху 5.10 Геннадія Балашова вигнали з заходу Big Money. У одіозного громадського діяча виник конфлікт з модератором події, після чого у Політика поцікавилися про його бізнес-успіхи. Оскільки підприємницькими досягненнями Балашов похвалитися не зміг, його попросили піти зі сцени, на якій знаходилися більш успішні ділки бізнесу.

Читайте Знай в Google News!

Записом із заходу ділиться Telegram-канал Пульс України.

"Я не розумію, що ви, бл**ь, тут робите", - зазначив спікер марність політика на професійному обговоренні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ідіть звідси, ви заважаєте", — запропонували Балашову, а потім і зовсім проводили під крики "йди".

"Я вважаю, що він не правий",- пояснив модератор, якого політик нібито назвав дурнем. За твердженням ведучого, сам він походить з якихось таких країв, в яких на словесне висловлювання неодмінно треба відповідати фізичним нападом, тому він і так був дуже толерантний до виступаючого.

засновник партії "5.10" Геннадій Балашов, скрін з відео
засновник партії "5.10" Геннадій Балашов, скрін з відео

Балашов дійсно не зміг толком пояснити свою бізнес-діяльність. Він заявив про деякі операції з нерухомістю, але вони навряд чи вони представляють будь-який інтерес для інноваційних галузей економіки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше