В День пам'яті Захисників України, 29 серпня, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з сім'ями загиблих бійців і зниклих безвісти.

Зеленський назвав зустріч обов'язком влади, а загиблих героїв — "дійсно кращими людьми", які віддали країні найдорожче. Про це йдеться на сайті Президента України.

Читайте Знай в Google News!

У свою чергу учасники зустрічі закликали прискорити запуск роботи Комісії зі зниклих безвісти при Кабінеті міністрів, яка повинна сформувати відповідні реєстри.

Крім того, Зеленський анонсував включення в списки на обмін заручниками з Росією і ОРДЛО не тільки цивільних осіб, а й військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми дійсно подаємо в списках на взаємному звільненні, щоб ви просто знали, всіх. Немає такого, що ми подаємо цивільних, а військових — ні. Такого немає. Це неправда. Повірте ... ми всіх повернемо: хто живий і неживий. У будь — якому випадку", - дав обіцянку глава держави, якого цитує прес-служба офісу президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День пам'яті Захисників України вшанував загиблих героїв - без сліз не поглянеш.

Як повідомляв Знай.uа, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість".

Знай.uа писав, Зеленський після гри у футбол отримав чорний пояс з карате, але з дітьми не бився.