Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав наказ про нагородження орденами низки осіб. Серед удостоєних такої честі й доволі примітні особистості — наприклад, співак і музикант Микола Расторгуєв, відомий гуртом "Любе", або одіозний дизайнер Артемій Лебедєв.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють російські ЗМІ. Підтвердження інформації можна знайти на офіційних порталах російської влади.

Расторгуєв був нагороджений орденом Александра Невского. Не виключено, що Путін міг виявити особисту приязнь до музиканта — російський президент неодноразово називав "Любе" своїм улюбленим гуртом.

Також не оминула громадськість і факт нагородження дизайнера Артемія Лебедєва, відомого своєю епатажною поведінкою в інтернеті. Багато висловлювань "головного дизайнера всія Русі" (так жартівливо прозвали Лебедєва в мережі) можуть бути сприйнятими як такі, що мають відверто антиукраїнький характер — саме у зв'язку з цим діяу і заборонено в'їзд до України. Зате в Артемія, сина письменниці Тетяни Толстої, є тепер державна нагорода: Орден за заслуги ІІ ст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "з України нас хтось підтискає": наляканий протестами Лукашенко почав шукати ворогів. Глава Білорусі Олександр Лукашенко напередодні президентських виборів заявив про те, що проти його країни йде гібридна війна. При цьому він не знає, хто конкретно зацікавлений в дестабілізації країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Кравчук-голова ТКГ і 87-річний Фокін йому на допомогу: Зеленський пояснив резонансне рішення.

Знай.ua писав про пророцтво Путіну, ставлення до Януковича і війна за Крим: про що Лукашенко розповів Гордону.