Президент Сполучених Штатів Америки заявив, що вони змушені закуповувати нафту з Росії через дії представників Демократичної партії, які не дозволяють прокласти трубопроводи в деякі штати.

Про це Дональд Трамп заявив під час виступу перед прихильниками в штаті Нью-Гемпшир. Він навів у приклад Нову Англію, адже губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо блокує можливість прокласти трубопровід через верх штату Нью-Йорк для можливості потрапляння нафти і газу туди.

Читайте Знай в Google News!

За даними Федеральної митної служби експорт сирої нафти з Росії, за підсумками 2019 року, становить практично 2, 2 мільярда доларів, що в 2,4 рази більше, ніж було в 2018 р.обсяг експорту нафти з Росії становить 4,7 мільйонів тонн, що в 2,6 рази більше раннього споживання.

Міністерство торгівлі Сполучених Штатів Америки надало інші дані, виходячи з яких обсяги нафтових поставок становлять понад 7 млн т.у 2019 році за митною вартістю в 3,4 мільярда доларів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Митна ж статистика, будь вона російською або іноземною-може відрізнятися. Так як Федеральна митна служба в складі експорту бере до уваги лише безпосередні поставки в США, а ось Сполучені Штати в статистику імпорту включають всю нафту з Росії за походженням, незважаючи на те, що вона може поставлятися через треті країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україні потрібна довгострокова стратегія реформи тарифоутворення для обленерго-Людмила Буймістер.

Як повідомляв "Знай.ua", ДБР розслідує розтрату НАБУ бюджетних коштів у провальній справі "Роттердам+" - Вовк.

Знай.ua писав, порушене НАБУ заради піару справу-пустушка " Роттердам+" закрито-Сазонов.