Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про плани подальшого підвищення заробітних плат. За його словами, вже до 22 року очікується значне зростання середньої зарплати в Україні. Про це прем'єр-міністр написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він заявив, що планується довести рівень середньої заробітної плати в нашій країні до 15 000 гривень.

Денис Шмигаль написав, що станом на Червень 2020, рівень середньої зарплати перевищив рівень лютого – останнього місяця до коронакризи. Показник заробітної плати складе 11.6 тисяч гривень. Також прем'єр-міністр України відзначив відновлення економіки і вихід більшості жителів нашої країни на робочі місця, навіть незважаючи на те, що багато компаній припинили свою діяльність.

#Економіка_тижня 🔹 У червні середні реальні зарплати перевищили докризовий рівень та склали 11,6 тис. гривень....

Geplaatst door Денис Шмигаль op Zaterdag 29 augustus 2020


Денис Шмигаль заявив, що вже до 2022 року середня заробітна плата людей повинна досягти показника в 15 тисяч гривень. Однак як саме Уряд планує цього домогтися, поки невідомо. З 1 вересня 2020 року в Україні також зросте і мінімальна зарплата, тепер її розмір становить 5 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям слід чекати жорсткого карантину? Прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що країна не буде повертатися до повного локдауну (закриття установ, підприємств і організацій) навіть у разі настання так званої "другої хвилі" захворюваності коронавірусною інфекцією COVID-19.

Як повідомляв " Знай.ua", САП визнала - збитків від "Роттердам+" немає, Герус має відповісти за обман-Волинець

Знай.ua писав, ДБР розслідує розтрату НАБУ бюджетних коштів у провальній справі " Роттердам+" - Вовк